L'Associació

Multimèdia

Esdeveniments

imagen

ASOCIACIÓN SI FA SOL (ASOCIACIÓN)ASOCIACION SI FA SOL

La Asociación

CALLE ESCOTO, Nº 72
BENISSA
(03720)
imagen

La finalitat de l'associació és fomentar l'estudi i la pràctica de les diferents activitats musicals.

HISTÒRIA DE L' ASSOCIACIÓ:

Som una associació que ha decidit consolidar des dels seus inicis una Escola de Música Moderna al poble de Benissa.

Impartim classes encaminades cap a la Música Moderna, concepte que pot abastar diferents estils de música (blues, jazz, funky, pop, rock, latin.).

La demanda i l'interés per la formació de la música moderna han fet que nasca aquesta associació que va creixent cada dia més, i per això qeuremos crear una oferta musical DIFERENT. 


A l'Escola oferim un ensenyament impartit per un PROFESSORAT qualificado, basada en l'harmonia moderna, la tècnica i característiques necessàries de cada instrument per a todar diferents estils musicals, amb la seua pràctica i improvisació, i també la cohesió musical a l'hora de tocar en grup. Les classes són personalitzades i van dirigides a totes les edats: xiquets/as a partir de 2 anys, joves i sèniors i per a tots els nivells: iniciació, amateur i professional. 


Per a aconseguir els objectius, oferim l'aprenentatge d'instruments que formen part d'una agrupació musical: bateria, baix, contrabaix, guitarra, ukelele, piaqno, vent i cant, Musicoteràpia, Beat&Move, Vocal Experience. En totes elles es treballa tant la tècnica com la interprestación i la improvisació musical. 


També tenim la possibilitat d'aprendre a tocar en grup, cohesionar els ritmes i les melodies alhora, de viure momen tos agradables mitjançant les classes de COMBO, dirigides per un professor experimentat, la qual cosa formenta la comunicació entre els estudiants i l'interés per l'estudi.


Els combos que oferim són els següents: Blegue, Pop, Blegue Rock, Blegue Latin, Blegue Jazz, Blegue Guateque.

A més d'aquesta oferta educativa, l'Escola de Música Moderna també ofereix durant el curs acadámico AUDICIONS d'alumnat on interpreten temes musicals preparats en la formació dels diferents Combos. També organitzem Concerts benèfics amb finalitats solidàries.


La JAM SESSION és una activitat que cal destacar dins de la programació, ja que des de fa uns anys hem estat preparandola tots els primers dijous de cada mes dins del curs. És una activitat enfocada ja no sólamente a l'alumnat sinó al públic en general, a paersonas que vulguen escoltar i gaudir de música en directe, o bé participar en elles portant l'instrument per a fer música, improvisant i fent noves amistats 


L'associació està dirigida per Santi Ferrer i el secretarioy cap d'estudis Lolo García


ACTIVITATS:

  • La divulgació de la música moderna a través de la pràctica
  • Concerts divulgatius de música moderna
  • Actuació d'encesa de l'arbre de nadal per a l'Ajuntament de Benissa
  • Actuacions benèfiques amb finalitats solidàries 

Localització

Galeria d'imatges

Compartir: